Joris Heijn Premium Corner

Onbedoelde cadeautjes aan fiscus bijzonder wrang

29 november 2017Leestijd: 3 minuten

Niemand betaalt graag te veel belasting. Als u iemand een cadeautje wilt geven, denkt u eerder aan uw geliefden of aan een goed doel dan aan de nationale schatkist. Toch hebben zo’n 180.000 belastingbetalers in 2014 de fiscus gemiddeld 1.891 euro cadeau gedaan – de recentste cijfers, maar het speelt al jaren. Zij betaalden meer belasting dan noodzakelijk was, zegt de fiscus zelf.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.