Afshin Ellian Afshin Ellian Premium Corner

Het Midden-Oosten heeft behoefte aan een eigen Spengler

13 oktober 2017

Een waardig boek behoeft een mooie titel. Smaken kunnen verschillen, maar een indrukwekkende titel maakt een boek onvergetelijk: Der Untergang des Abendlandes, De Ondergang van het Avondland. Dit klassieke werk uit het begin van de twintigste eeuw is eindelijk vertaald in het Nederlands en het is uitgegeven door uitgeverij Boom. Het is een prachtige uitgave geworden. De Ondergang van het Avondland van Oswald Spengler is ook nog magnifiek vertaald.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.