nederland

Michiel Muller over de kunst van ondernemen

18 augustus 2015Leestijd: 1 minuut

Caroline Kesselaar (53), dochter van wijlen Rudi Carrell, publiceert volgend jaar bij Conserve een boek over de vader-dochter-relatie.

‘De titel is Die van Carrell. Het is een autobiografische roman over de relatie met mijn vader. Ik beschrijf de herinneringen die mij het meest zijn bijgebleven. Het is een persoonlijk verhaal,’ zegt Kesselaar.

Marx en Engels

Het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis in Amsterdam bezit al sinds 1938 het archief van Karl Marx en Friedrich Engels, de grondleggers van het communisme.

De stukken, waaronder persoonlijke documenten, de eerste druk van Das Kapital (1867) en de enige overgebleven handgeschreven pagina van het Communistisch Manifest (1848), zijn gedigitaliseerd en gratis op internet (social.history.org) te raadplegen.

Recept voor ondernemen

Ondernemer Michiel Muller (51) publiceert 15 september Ondernemen is een ABC’tje. Zijn eerste boek, Michiel Muller, ervaringen van een serial enterpreneur, werd ondernemersboek van 2010.

In zijn nieuwe boek geeft hij tips voor het opstarten van een nieuw bedrijf en voor het inslaan van een nieuwe weg. Muller: ‘Het is geen trucje. De kunst van ondernemen is een grillig pad dat veel toewijding vergt.’

Elsevier nummer 34, 22 augustus 2015

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.