nederland

Spekman stapt op als partijvoorzitter PvdA

17 maart 2017

AMSTERDAM (ANP) – Hans Spekman stapt in oktober op als de voorzitter van de Partij van de Arbeid. Dat heeft de partij vrijdagavond bekendgemaakt. Spekmans positie wankelde sinds de verpletterende verkiezingsnederlaag van de PvdA, waarbij de sociaaldemocraten van 38 naar negen zetels kelderden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.