nederland

Rutte stemt in Haagse school

15 maart 2017Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Ook VVD-leider Mark Rutte heeft al gestemd. De premier deed dat rond 10.00 uur in een school in Den Haag. Rutte riep iedereen op van zijn stemrecht gebruik te maken. ,,Dat is een verworvenheid en daar is voor geknokt door heel veel mensen.”

De VVD-voorman vertelde dat hij stemt op Jeanine Hennis, demissionair minister van Defensie en de nummer twee op de VVD-lijst.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.