nederland

‘Meer aandacht voor integratie vluchtelingen’

16 maart 2017Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – VluchtelingenWerk Nederland doet een dringend beroep op de politieke partijen om de integratie van vluchtelingen meer prioriteit te geven. Dorine Manson, directeur VluchtelingenWerk Nederland, laat dat donderdag weten in een eerste reactie op de voorlopige verkiezingsuitslag.

,,De meeste partijen hebben hiermee rekening gehouden in hun begroting. Nu komt het aan op concrete invulling zodat vluchtelingen echt mee kunnen gaan doen. Wij rekenen erop dat de nieuwe regering er voor zorgt dat vluchtelingen zich welkom voelen en snel kunnen deelnemen in de samenleving.”

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.