nederland

Belgische premier feliciteert Rutte

15 maart 2017Leestijd: 1 minuut

BRUSSEL (ANP) – De Belgische premier Charles Michel was er woensdagavond snel bij om zijn ambtgenoot Mark Rutte te feliciteren met de voorspelde goede verkiezingsuitslag. Michels woordvoerder liet weten dat hij Rutte persoonlijk heeft gefeliciteerd met het resultaat, op basis van een exitpoll.

De premier van België is ook een liberaal. Hij is lid van de Franstalige MR.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.