Opnieuw storing bij metro Amsterdam

04 januari 2017Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Voor de tweede keer in twee dagen tijd ligt het metronetwerk in Amsterdam plat. De metrolijnen 50, 51, 53 en 54 rijden niet door een storing in het systeem, laat vervoerder GVB woensdag weten. Het is nog niet bekend hoe lang de storing gaat duren.

Maandagmiddag lag het metroverkeer in Amsterdam urenlang stil.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.