nederland

Verdachte neergeschoten na fatale steekpartij

11 december 2016Leestijd: 1 minuut

IJMUIDEN (ANP) – Bij een steekpartij in een bedrijf aan de Ruyterstraat in IJmuiden is zondagochtend een persoon overleden. De politie heeft korte tijd later op de Hertogweg in de plaats Driehuis een verdachte aangehouden. De man werd hierbij in zijn been geschoten door een agent.

De verdachte was na het steekincident gevlucht. Toen de politie de man had opgespoord en wilde aanhouden, reageerde hij niet op aanroepen. Ook het gebruik van pepperspray hielp niet. Na het lossen van een waarschuwingsschot is er vervolgens gericht op de benen van de man geschoten. De verdachte is ter plekke behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet op beide locaties uitgebreid onderzoek.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.