nederland

Mogelijke doorstart site gedode Martin Kok

11 december 2016Leestijd: 1 minuut

LAREN (ANP) – De website Vlinderscrime.nl, van de eerder deze week doodgeschoten Martin Kok, blijft vermoedelijk bestaan. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een doorstart ,,op een wijze waar zijn zoontje er het meeste profijt aan heeft”, staat op de site.

Bovendien wordt gemeld dat ,,Vlinderscrime gaat uitzoeken wie er achter de liquidatie zit”. Martin Kok maakte de laatste jaren veel vijanden met de berichten die hij op zijn site zette. Zo publiceerde hij veel over strafzaken. Eerder dit jaar zette hij er passages op uit een verhoor van crimineel Willem Holleeder. Op last van de rechter moest hij de documenten weer verwijderen.

Kok (51) werd diverse keren veroordeeld, onder meer voor een fatale mishandeling. Hij werd in de nacht van donderdag op vrijdag in Laren doodgeschoten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.