nederland

Man overlijdt bij steekpartij in Vlaardingen

15 december 2016Leestijd: 1 minuut

VLAARDINGEN (ANP) – Bij een steekpartij donderdag in Vlaardingen is een 28-jarige man om het leven gekomen. De politie heeft een 18-jarige verdachte aangehouden. Dat heeft de politie donderdagavond bekendgemaakt.

Het incident gebeurde op de Schiedamseweg bij een belwinkel, de politie hoort getuigen. Dezelfde belwinkel werd in 2011 overvallen door vier mannen. Een klant die toen zat te bellen met zijn verloofde in Macedonië, werd geraakt door een kogel die van de vloer was afgeketst.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.