nederland

Leden arrestatieteam gewond door explosie

13 december 2016Leestijd: 1 minuut

SPAARNDAM (ANP) – Twee leden van een arrestatieteam van de politie zijn dinsdagavond in Spaarndam zwaargewond geraakt door een explosie in of bij hun auto. Een van hen is er zeer ernstig aan toe. Dat meldt de politie.

De explosie vond omstreeks 18.30 uur plaats aan de Inlaagpolder in de Noord-Hollandse plaats. Een politiewoordvoerder kon nog niet vertellen wat er precies is gebeurd en wat de agenten daar deden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.