nederland

Illustrator Peter van Straaten overleden

09 december 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Illustrator Peter van Straaten is overleden, meldt de Volkskrant vrijdag. Van Straaten tekende sinds 2012 elke week voor de krant. Hij werd bekend als tekenaar van cartoons en politieke prenten.

Peter van Straaten is 81 jaar geworden. Hij was al geruime tijd ziek.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.