nederland

Gewonden door omvallen verkeersportaal op A9

10 december 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De snelweg A9 (Amstelveen – Diemen) is dicht nadat bij de afslag Gaasperplas een portaal is omgevallen. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen.

Het gevaarte, waarop bewegwijzeringsborden en matrixborden zijn bevestigd, zou op een auto terecht zijn gekomen, meldt de ANWB. De snelweg is in beide richtingen dicht. Op het andere deel van de weg zijn wegwerkzaamheden bezig. Onduidelijk is of er een verband is.

De politie kan alleen zeggen dat er een ongeluk is gebeurd waarbij meerdere gewonden zijn gevallen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.