nederland

Dode man gevonden op parkeerplaats Tilburg

11 december 2016Leestijd: 1 minuut

TILBURG (ANP) – Op een parkeerplaats in Tilburg heeft een buurtbewoner zondagochtend vroeg het stoffelijke overschot van een dertigjarige man gevonden. Na onderzoek sluit de politie een misdrijf niet uit.

Het lichaam lag naast een auto op de parkeerplaats aan het Vossenpad en werd om 5.15 uur ontdekt.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.