nederland

130 kilo vuurwerk in Haarlemse kelderbox

10 december 2016Leestijd: 1 minuut

HAARLEM (ANP) – Een 27-jarige man uit Haarlem is zaterdag in zijn woning aan de Amsterdamsevaart aangehouden omdat hij een grote partij illegaal vuurwerk in zijn kelderbox had liggen. Het ging in totaal om 130 kilo, bestaande uit 300 nitraten en een aantal cobra’s en flowerbeds.

De politie had informatie gekregen over de activiteiten van de man. De Haarlemmer is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.