nederland

Vermiste tieners waren niet ontvoerd

24 november 2016Leestijd: 1 minuut

BERGEN OP ZOOM (ANP) – De 34-jarige man die afgelopen weekend in gezelschap was van de vermiste tieners in Portugal, heeft niks strafbaars gedaan. Er is geen sprake van onttrekking aan het ouderlijk gezag of ontvoering, aldus het Openbaar Ministerie donderdag. De meisjes Sam en Femke uit Bergen op Zoom zijn uit eigen beweging op het vliegtuig naar Spanje gestapt.

Wat het tweetal in Spanje en Portugal heeft gedaan, is nog niet duidelijk. Daarom zal het onderzoek nog worden voortgezet, laat het OM weten. De 34-jarige man wordt daarover nog verhoord.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.