nederland

Controles marechaussee luchthaven Rotterdam

17 november 2016Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – De marechaussee houdt donderdagmiddag extra controles rond de luchthaven Rotterdam The Hague. Er zou sprake zijn van een mogelijke terreurdreiging. Er zijn veel marechaussees rond de luchthaven te zien. Het vliegverkeer gaat wel gewoon door.

Een woordvoerder van de marechaussee wilde donderdag nog niet zeggen waarom de controles worden gehouden. Vooral auto’s en bussen worden gecontroleerd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.