nederland

Twee gewonden bij schietincident Amsterdam

08 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Zeker twee mensen zijn zaterdagochtend vroeg gewond geraakt door een schietincident in Amsterdam. Over de toestand van de slachtoffers is volgens een politiewoordvoerster nog niets bekend.

De schoten zouden tegen vier uur ’s ochtends zijn gelost aan de Jan Evertsenstraat. De politie onderzoekt nog wat de toedracht is van het schietincident.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.