nederland

Reisadvies naar Thailand aangepast

13 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Nederlanders in Thailand moeten volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag kritische uitspraken of discussies over het Thaise koningshuis vermijden na het overlijden donderdag van de Thaise koning Bhumibol. Het reisadvies van het ministerie voor Thailand wordt aangepast.

Volgens het ministerie wordt het sociale leven ingeperkt en zijn feestelijke activiteiten een tijd niet toegestaan. Aanwijzingen van lokale Thaise autoriteiten moeten goed worden opgevolgd en reizigers moeten zich aan de beperkingen houden. Die worden volgens het ministerie namelijk strikt gehandhaafd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.