nederland

Opslagplaatsen drugsgrondstroffen ontdekt

17 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

UDEN/ZEELAND (ANP) – Op twee plekken in het buitengebied van de Brabantse plaatsen Uden en Zeeland heeft de politie maandag grote hoeveelheden grondstoffen en materialen gevonden voor de productie van drugs.

In een loods in het dorpje Zeeland vonden agenten een groot aantal vaten met chemicaliën voor de productie van synthetische drugs. Het gaat vermoedelijk om enkele tienduizenden liters. Verder trof de politie daar een kleine hennepkwekerij. In de loods in Uden stonden een aantal vaten en verschillende ketels die vermoedelijk bedoeld waren om een drugslaboratorium op te zetten.

Specialisten van de politie zijn maandag uren bezig geweest om de spullen op te ruimen. Er is niemand aangehouden. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen de twee opslaglocaties en wie er verantwoordelijk is.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.