nederland

Minder treinen rond Utrecht CS

15 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

UTRECHT (ANP) – Rondom Utrecht Centraal Station wordt vanaf zaterdag tot en met zondag 23 oktober weer gewerkt. Op een aantal trajecten rijden minder treinen en soms ook bussen in plaats van treinen.

ProRail werkt in Utrecht al tijden aan een grote vernieuwing van het station en het spoor. Dat is nodig om de groei van het aantal reizigers te kunnen opvangen: van 265.000 per dag nu, naar 360.000 dagelijks in 2030.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.