nederland

Man komt om bij ongeluk in Lierop

15 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

LIEROP (ANP) – Bij een ongeluk in het Noord-Brabantse dorp Lierop is zaterdag een 29-jarige man uit Someren om het leven gekomen. Hij reed door nog onbekende oorzaak op de Laan ten Boomen tegen een paal met een verkeersbord en daarna tegen een boom. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.