nederland

Klaas Otto blijft vastzitten

13 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

BREDA (ANP) – De verdachte oprichter Klaas Otto van motorclub No Surrender blijft voorlopig in de gevangenis. De rechtbank in Breda wees zijn verzoek om tijdelijke vrijlating donderdag af.

Otto werd in juli aangehouden als verdachte in een groot onderzoek van het Openbaar Ministerie. Witwassen en afpersing zijn de belangrijkste beschuldigingen tegen de voormalig voorman van de omstreden motorclub. Bovendien wordt hij verdacht van betrokkenheid bij een granaataanslag en brand bij een ander motorclublid met wie hij ruzie had.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.