nederland

Amsterdam CS even ontruimd na brand

09 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Het Centraal Station in Amsterdam is zondagochtend vroeg helemaal ontruimd geweest wegens een brand in een horecagelegenheid. Het vuur was snel geblust, maar er was veel rook ontstaan. Ook het treinverkeer lag tijdelijk stil.

Niemand is gewond geraakt, volgens de brandweer. Rond 07.30 uur zijn enkele sporen weer vrijgegeven. Nog niet het hele station is weer bereikbaar omdat er veel wateroverlast is door de in werking getreden sprinklerinstallaties. Ook moet er nog worden geventileerd.

De brand ontstond in de keuken van een snackbar. Die was op dat moment gesloten.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.