nederland

12 jaar voor jarenlange ontucht met dochter

11 oktober 2016Leestijd: 1 minuut

MAASTRICHT (ANP) – Een 35-jarige man uit Heerlen moet twaalf jaar de gevangenis in omdat hij zijn dochtertje vanaf haar derde jaar zeven jaar lang heeft misbruikt. Dat is dinsdag door de rechtbank in Maastricht bepaald. Ook twee andere kinderen – een jongen en een meisje – zijn door de man misbruikt.

Van een vierde feit is de man vrijgesproken, omdat niet bewezen kon worden dat dit misdrijf plaatsvond in de periode die de officier van justitie ten laste had gelegd.

De man zelf heeft alles ontkend. Hij heeft ook geweigerd mee te werken aan onderzoeken naar zijn geestelijke gesteldheid.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.