nederland

Ruim kwart miljoen bezoekers voor de Parade

29 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – Dit jaar hebben 273.000 mensen een kaartje gekocht voor het rondtrekkende theaterfestival de Parade. De optredens in Amsterdam trokken met net geen 100.000 bezoekers de meeste belangstellenden, maakte de organisatie in de nacht van zondag op maandag bekend. De Parade nam dit jaar 55 dagen in beslag en sloot zondagavond af in het Amsterdamse Martin Luther Kingpark.

In totaal speelden waren er deze zomer 88 verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen te zien op het rondreizende festival. Er stonden nog eens 26 verschillende voorstellingen voor kinderen en 49 bandjes op het programma.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.