nederland

Jongen (9) dood na aanvaring bij Reeuwijk

26 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

REEUWIJK (ANP) – De negenjarige jongen uit Reeuwijk die donderdagavond op de Reeuwijkse Plassen door de schroef van een varende boot werd geraakt, is in een ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldde de politie vrijdagochtend.

Het jongetje was met een bevriend gezin met de boot aan het varen. Het ongeluk gebeurde donderdagavond kort na 19.00 uur. De jongen kwam onder de boot terecht. Nadat hij was geraakt moest hij gereanimeerd worden en werd hij zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De boot is in beslag genomen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.