nederland

Grote brand in bedrijfspand Etten-Leur

19 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

ETTEN-LEUR (ANP) – In een bedrijfspand in Etten-Leur (Brabant) is vrijdagavond een grote brand uitgebroken. De brandweer is er met veel materieel bij, ook met hoogwerkers.

Er is veel rook en die trekt naar het station en centrum van Etten-Leur. De brandweer adviseert uit de rook te blijven. In het pand zitten meerdere units met daarin kleinere bedrijven, maar voor zover een brandweerwoordvoerster weet was er niemand aanwezig en zijn er ook geen gewonden gevallen. Rond 21.30 uur was de brand al zo goed als onder controle en nam ook de rookontwikkeling af.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.