nederland

Gewonde man Oudwoude overleden

18 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

OUDWOUDE (ANP) – De man die woensdagavond zwaargewond werd aangetroffen in een tuin in het Friese Oudwoude, is donderdagochtend in het ziekenhuis overleden. Dat meldde de politie. De 59-jarige man werd gevonden met onder meer brandwonden.

In het huis werd het levenloze lichaam van een 55-jarige vrouw gevonden. De slachtoffers waren bewoners van het huis.

De brandweer werd woensdag gealarmeerd omdat er brand zou zijn in de woning aan de Allemawei. Dat bleek niet het geval, maar wel was er rook. Toen de brandweermannen naar binnen gingen, vonden ze de vrouw.

De politie weet nog niet wat er precies is gebeurd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.