nederland

Warme start Vierdaagse verwacht

16 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ZEIST/HILVERSUM (ANP) – De eerste dagen van de jubileumeditie van de Vierdaagse zullen warm verlopen. Dinsdag, op de Dag van Elst, verwachten de weerbureaus Weeronline en Weerplaza temperaturen rond 27 graden met veel zon. Woensdag, de Dag van Wijchen, kan het kwik zelfs oplopen tot tropische waarden van rond 30 graden. Beide dagen moeten Vierdaagselopers veel drinken, liefst het hoofd bedekken en zich goed insmeren.

De derde dag, de Dag van Groesbeek, verloopt broeierig met een toenemende kans op een (onweers)bui. De wandelaars finishen vrijdag, op de Dag van Cuijk, in koelere lucht, met af en toe zon, een kleine kans op een bui en een stevige zuidwestenwind.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.