Vrouw neergeschoten in Berghem

10 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BERGHEM (ANP) – Een vrouw is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt toen ze werd beschoten in Berghem (Noord-Brabant). Dat gebeurde toen ze in een auto stapte. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Ze was niet aanspreekbaar.

Het schietincident vond volgens de politie plaats op een parkeerplaats aan de Burgemeester van Erpstraat. De politie is nog op zoek naar de dader en heeft daarvoor een helikopter ingezet. Ook wordt sporenonderzoek gedaan.

De politie beschikte direct na het voorval nog niet over een signalement van de dader. Er wordt nog gesproken met mogelijke getuigen. Volgens een politiewoordvoerder was het drukker dan gebruikelijk op straat vanwege de kermis in het dorp.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.