Vrouw neergeschoten in Berghem

10 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BERGHEM (ANP) – Een 28-jarige vrouw uit Oss is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt toen ze werd beschoten in Berghem (Noord-Brabant). Dat gebeurde rond 01.00 uur toen ze in haar auto stapte. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Daar wordt ze in de loop van de zondagochtend geopereerd, aldus de politie.

Er is een onderzoeksteam van circa 25 rechercheurs geformeerd.

Het schietincident vond plaats op een parkeerplaats aan de Burgemeester van Erpstraat. De politie is nog op zoek naar de dader en heeft daarvoor een helikopter ingezet. Ook wordt sporenonderzoek gedaan. De man is er na zijn daad te voet vandoor gegaan, maar kan later in een auto zijn gestapt.

De politie beschikte na het voorval nog niet over een signalement van de dader. Er wordt nog gesproken met mogelijke getuigen. Volgens een politiewoordvoerder was het drukker dan gebruikelijk op straat vanwege de kermis in het dorp.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.