nederland

‘Volg instructies Turkse autoriteiten op’

21 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Het ministerie van Buitenlandse Zaken roept Nederlanders in Turkije op instructies van de Turkse autoriteiten op te volgen. Ook adviseert het ministerie op zijn website mensenmassa’s en demonstraties te mijden en de ontwikkelingen in Turkije goed te volgen.

Het ministerie reageert met de adviezen op het uitroepen van de noodtoestand in Turkije donderdag.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.