Voetbal weer bovenaan de kijkcijferlijst

03 juli 2016Leestijd: 1 minuut

HILVERSUM (ANP) – De voetbalwedstrijd Duitsland – Italië heeft zaterdagavond ruim 3,5 miljoen kijkers getrokken. Die zagen hoe Duitsland in de kwartfinale na een lange strafschoppenserie te sterk was voor zijn tegenstander.

Vrijdag waren het eveneens ouderwetse sportkijkcijfers: ook ongeveer 3,5 miljoen mensen zagen de wedstrijd Wales tegen België (3-1). Beide duels belandden bovenaan de kijkcijferlijst van de Stichting KijkOnderzoek.

De eerste etappe van de Tour de France trok 635.000 liefhebbers.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.