Vliegen vanaf Eelde naar Kopenhagen

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

EELDE (ANP) – Vliegmaatschappij Nordica gaat vanaf 19 september tweemaal per dag vliegen vanaf Groningen Airport Eelde naar de internationale luchthaven van het Deense Kopenhagen. De verbinding is belangrijk voor de toekomst van het vliegveld.

Met de verbinding met een intercontinentale luchthaven gaat een langgekoesterde wens van het Groningse vliegveld in vervulling. Passagiers kunnen nu vanaf Eelde met een tussenstop in Kopenhagen naar bestemmingen over de hele wereld vliegen.

Vanaf september zal er zes dagen per week tweemaal daags naar Kopenhagen gevlogen worden vanaf Eelde.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.