Twee Nederlandse VN-militairen gedood in Mali

06 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Twee Nederlandse VN-militairen zijn woensdag in Mali om het leven gekomen. Dat hebben bronnen in Den Haag gemeld. Volgens Minusma, de VN-missie in Mali, raakte een derde militair gewond. Oorzaak was een explosie tijdens een oefening in Kidal, in het noordoosten van het Afrikaanse land.

In maart 2015 kwamen in Mali twee Nederlandse militairen om door een crash met een helikopter.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.