nederland

Transavia annuleert ochtendvluchten Turkije

15 juli 2016Leestijd: 1 minuut

SCHIPHOL (ANP) – Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft in verband met de couppoging in Turkije voor zaterdag alle ochtendvluchten vanaf Schiphol naar Turkse bestemmingen gecanceld. Dat liet de maatschappij in de nacht van vrijdag op zaterdag weten.

Het gaat om vijf vluchten die vanaf Schiphol zouden vertrekken naar verschillende bestemmingen in Turkije. Er is ook een vlucht geannuleerd die vanaf Rotterdam The Hague Airport zou vertrekken.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.