Toestand beschoten vrouw Berghem zorgwekkend

10 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BERGHEM (ANP) – De 28-jarige vrouw uit Oss die zondagochtend vroeg ernstig gewond raakte toen ze werd beschoten in Berghem (Noord-Brabant), ligt nog in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis. Dat heeft de politie zondagavond laten weten. Het onderzoek naar de schietpartij is in volle gang, er wordt nog gezocht naar de dader.

De vrouw werd rond 01.00 uur beschoten toen ze in haar auto stapte op een parkeerplaats aan de Burgemeester van Erpstraat. De schutter is er te voet vandoor gegaan, maar kan later in een auto zijn gestapt.

Volgens een politiewoordvoerder was het drukker dan gebruikelijk op straat vanwege de kermis in het dorp.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.