Taakstraf van 240 uur voor Jos van Rey

12 juli 2016Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – Ex-politicus Jos van Rey heeft dinsdag een taakstraf van 240 uur gekregen. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam dinsdag bepaald. Van Rey was zelf aanwezig om te uitspraak aan te horen.

Tegen de oud-VVD’er was twee jaar cel geëist. Van Rey stond terecht voor omkoping, verkiezingsfraude en witwassen in zijn provincie Limburg.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.