Slachtoffer Berghem buiten levensgevaar

11 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BERGHEM (ANP) – De vrouw die zondagochtend in het Brabantse Berghem werd neergeschoten, is buiten levensgevaar. Haar toestand wordt nog wel als ernstig omschreven en ze is nog niet aanspreekbaar, liet de politie maandag weten. De politie heeft zo’n 25 rechercheurs op de zaak gezet.

De 28-jarige vrouw uit Oss werd rond 01.00 uur door een onbekend persoon onder vuur genomen op een parkeerterrein aan de Burgemeester van Erpstraat. De schutter ging er te voet vandoor, maar de politie sluit niet uit dat hij later in een auto is gestapt.

Over de toedracht voor het incident is nog niets bekend. De politie benadrukt alle mogelijkheden nog te onderzoeken. Enkele getuigen hebben zich bij de politie gemeld. Hun verklaringen worden nagegaan.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.