Sensation blikt tevreden terug

03 juli 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – De organisatie van het festival Sensation, zaterdagavond in de Amsterdam ArenA, blikt tevreden terug.

De veiligheidsmaatregelen waren aangescherpt na een mogelijke dreiging. De gemeente maakte dat deze week bekend, zonder in details te treden. Iedereen werd gefouilleerd en er waren meer controles. Op sociale media werd geklaagd dat het soms twee uur duurde voor je door de toegangspoortjes was.

Het thema van Sensation was dit jaar Angels and Demons. Bezoekers moesten zwart of wit gekleed komen. Op Twitter bedankt de organisatie alle Angels en Demons voor een geweldige nacht.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.