Rutte naar Mongolië

12 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Premier Mark Rutte is vrijdag en zaterdag in Mongolië voor een top tussen Europa en Azië. De Asia-Europe Meeting (ASEM) vindt elke twee jaar plaats en moet de dialoog en de samenwerking tussen Europa en Azië te verbeteren.

Rutte heeft onder meer een aantal ontmoetingen met Aziatische leiders tijdens de elfde top van ASEM, meldde de RVD dinsdag. De bijeenkomst werd twintig jaar geleden in het leven geroepen. Sindsdien is het aantal landen dat er aan deelneemt flink toegenomen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.