Oprichter No Surrender aangehouden

05 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BERGEN OP ZOOM (ANP) – De 48-jarige oprichter en ex-generaal van motorclub No Surrender Klaas Otto zit vast. Hij werd dinsdag aangehouden op verdenking van afpersing, witwassen en brandstichting, laat de politie weten. In mei werd zijn woning in Rijsselbergen al doorzocht.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.