nederland

Ontvoerde Wendel Meijer vrijgelaten

14 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – De vorige week ontvoerde Wendel Meijer uit Landsmeer is vrijgelaten. Dat heeft advocaat Sébas Diekstra van de zus en broer van Meijer (36) donderdag bekendgemaakt. Verdere details zijn nog niet bekend.

De eveneens vorige week ontvoerde 21-jarige Amsterdammer Soufyan Essabaouni was eerder donderdag al vrijgelaten. Hij is nog niet in staat geweest de politie veel te vertellen over zijn ontvoerders.

De ontvoeringen zouden te maken hebben met een ruzie in het drugsmilieu.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.