nederland

Nederlander dood na val Alpen

19 juli 2016Leestijd: 1 minuut

MODANE (ANP) – Een Nederlander is om het leven gekomen door een val in de Franse Alpen. Hij viel in de afgrond bij de afdaling van de Col des Thurges, een berg van 2679 meter bij de grens met Italië.

Volgens Franse media dinsdag is er een ,,technische fout” gemaakt bij het afdalen. Daardoor gleed de man uit op een besneeuwde helling. Hij beklom de berg met drie anderen. Zij zijn door bergredders in veiligheid gebracht.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.