Máxima bij fotomoment voor de pers

08 juli 2016Leestijd: 1 minuut

DEN HAAG (ANP) – Koningin Máxima is vrijdagmiddag met de rest van haar gezin aanwezig bij de jaarlijkse zomerfotosessie voor de pers. Dat liet de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

De koningin had vorige week door een val een lichte hersenschudding opgelopen. Woensdag werd bekend dat zij hierdoor een aantal dagen rustig aan moest doen. De rust was door een arts voorgeschreven. Koning Willem-Alexander zei woensdag dat ze vijf dagen was doorgelopen met de hersenschudding.

Hoe de koningin was gevallen en waar, is niet bekendgemaakt.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.