Man voor de 234e keer betrapt op zwartrijden

09 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BERGEN OP ZOOM (ANP) – Een man is zaterdag voor maar liefst de 234e keer betrapt op zwartrijden. Hij zat in de trein van Vlissingen naar Amsterdam toen het personeel van de NS hem herkende. Hij was ondanks een reisverbod toch op de trein gestapt. Op het station van Bergen op Zoom hield de politie hem aan.

De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Hij zal zich later voor de rechter moeten veranderen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.