Jonge man vast na dood 18-jarige vrouw

13 juli 2016Leestijd: 1 minuut

RIJSWIJK (ANP) – De politie houdt een achttienjarige man vast naar aanleiding van de dood van een even oude vrouw, die woensdag gewond werd gevonden in een huis in Rijswijk. De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet vastgesteld, liet een woordvoerder weten.

De politie kreeg een melding van een medische noodsituatie aan de Buziaulaan in Rijswijk. Hulpverleners probeerden de vrouw te reanimeren en brachten haar naar een ziekenhuis, maar daar overleed ze.

De man was in het huis toen de politie en de hulpdiensten arriveerden. De politie ondervraagt hem nog. Een schouwarts onderzoekt de doodsoorzaak.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.