Grote brand treft autobedrijf Barneveld

09 juli 2016Leestijd: 1 minuut

BARNEVELD (ANP) – In een autobedrijf in Barneveld is zaterdagavond laat een grote brand uitgebroken. Het vuur woedt volgens de brandweer in een pand waarin ook andere bedrijven zijn gevestigd.

De kans dat het vuur overslaat naar andere panden in de omgeving is beperkt. Het brandende gebouw ,,staat op zichzelf”, zei een woordvoerder van de brandweer. In de directe omgeving van het pand bevinden zich geen woningen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.